منتدى الصقر الجارح | برامج | العاب | باتشات | كليبات | مصارعه | صور
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
يحتوي منتدي الصقر الجارح علي برامج وافلام والعاب وكليبات ومصارعه وكل شئ محدث باستمرار بازن الله
السلام عليكم انا مدير المنتدي صاحب رابط المنتدي اللي هوا https://harfosh2.yoo7.com رابط المنتدي دا بتاعي ولو الرابط دا اتاخد من قبل الزعيم كل فروع احلي منتدي سيتم التبليغ عن الشركة فيها منتدي
احلي منتدي ومنتدي دليل الاشهار هيكون عليهم هجمات هتوقعهم والله زي زمان
ومش لوحدي لا دا الحبايب كلهم موجودين ومستحلفين للشركه علي غلطة وقولو وداعا لادسنس و******* يا توتي هيتعملكم كدا فيديو عسل وهنشرو في 10000 منتدي عشان كلو يعرف ان تعبو في الهوا قبل ميفكرر انو يدخل الشركه والزعيم حبيبي ولا نسيت هههههههه هرجعلك تاني وهقرفك في عيشتك لحد متيجي بنفسك وترجعلي الرابط وصدقوني الشركة واللي عايز ياخد الرابط والزعيم وتوتي هيتن***.1. تحياتي مجهووووووووووووووووووووووووول
دجاجة مشوية ....في الفرن .. لاحاجة للفحم والشواية بعد اليوم .. حياكم في مطبخي ...
كاتب الموضوع
رسالة
Admin المدير العام
عدد المساهمات : 725
نقاط : 1764
السٌّمعَة : 5
احترام قوانين المنتدى :
تاريخ التسجيل : 18/02/2012
العمر : 25
تاريخ الميلاد : 20/12/1998
علم بلادى :
المتصفح :
موضوع: دجاجة مشوية ....في الفرن .. لاحاجة للفحم والشواية بعد اليوم .. حياكم في مطبخي ... الإثنين 20 فبراير - 13:29
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمتة الله وبركاتة
صبااااح ***** مساء الخيرااات ****
لكل الحوائيااات السنعااات.....
طبعااا جايبة لكم اليووم دجاجة مشوية في الفرن
اتمنى تحوز على اعجابكم .....
نبدا سوا
المقادير
3 بصل متوسط
6 فصوص ثوم
فلفل رومي
2ملعقه ونصف مايونيز
2ملعقه كاتشب
2 ملعقه زيت
ملح وكمون وبهارات مشكلة وباربيكاا
ملعقه صويا صوص
قرن فلفل حار (( يمكنك الاستغناء عنة ))
بشر برتقالة
ليمونة
قليل ماء >> عند الحاجه الطريقة جميعهااا في الخلاط تخلطيهاااا
بعد خلط المقادير جيداً >> يكون ناعم جداً
ننضف الدجاجة بملح وخل >>> تنضيف الدجاجة معروفة تقطع الدجاجه الى انصاف
[size=21]وتخرم بالسكينه في كل جزء من الدجاجه [/size]
[size=21]مثل كداااا[/size]
[size=21] [/size]وتتبل جيداً وتترك لمدة ساعه او اكثر
انا خليتها ليلة كاملة والطعم وااااااو
ويوضع في صينيه
[size=21]صينية مبطنة بورق قصدير ثم نضع عليه الدجاج
ويدخل الفرن من تحت على نار عاليه لمدة ربع ساعه
ثم يترك على نار متوسطه حتى ينضج
[/size] واغطيهااا بلقصدير وادخلهااا الفرن لمدة نصف ساعة
بعد النصف ساعة اشيل القصدير ونضع التتبيلة المتبقية في الوجة عشان تبقى طريه....وما تنشف ...
ندخلهااا الفرن بعد ذالك بدون تغطيتهااا بلقصدير
لكي تتحمر ......
في هذا الاثناء جهزت ارز ابيض
وسلطة خضراء
وهناا الدجاجة بعد ما استوت واصبحت جاهزة
في صحن التقديم نضع شرائح بصل رفيعه مخلوط معه سماق.... وبقدونس ...وليمون ...
ونضع الدجاج ملاحضة ,,,,مدة الطهي في الفرن تقريباا ساعة ويختلف من فرن لفرن ,,,,اتمنى فهمتووو علي
ولو انتي حابة طعم الفحم يمكنك وضع القليل من الزيت ووضع فحمة وتكتميهاا بلقصدير ... بس انا هذي المرة ما استعملت الفحم اكتفيت بنكهة التتبيلة ... ولكي الحرية في هذة الخطوووة
منقووووووووووووول مجنون نت
دجاجة مشوية ....في الفرن .. لاحاجة للفحم والشواية بعد اليوم .. حياكم في مطبخي ...